Jumat, 18 Februari 2022

SOULLIB

SOULLIB

Danas ću raspravljati o važnoj platformi koja se zove Soullib, Soullib kao što naziv implicira znači Oslobođenje duše. Prema riječima osnivača, "SOULLIB je stvoren za rješavanje psiholoških i psihosocijalnih problema pružanjem platforme za međusobnu komunikaciju, kroz decentraliziranu tehnologiju." Soullib je, međutim, na misiji "podići težinu života", čime plaća slušanje soullibera putem sučelja za pseudo-pozivanje.

 

Soullib je sljedeća velika eksplozija u blockchain prostoru. Soullib koji je decentraliziran i predgrađe za čvorove, dok stvara pravi sustav za popravak i podizanje tereta života. Soullib je zanimljiva periferija u kriptosustavu, s posebnim slučajem korištenja za uspješne pseudo-misteriozne razmjene, tajni i neotkriveni pristup pojedincima koji se uklapaju, brinu, razumiju i stvarno žele čuti vaše perspektive o životnim brigama, napetostima, stresu, strahovi, obziri i u većini slučajeva bijeda. Soullib utječe na poligonsku mrežu kako bi osigurao dosljednu i prilagodljivu propusnost na specijaliziranim razinama.

Prednost:

  1. Koristi se kao jedinica plaćanja za financijska ili transakcijska poravnanja između sudionika unutar Soullib ekosustava. Njegovo korištenje smanjuje naknade i transakcije koje postoje unutar Soullib platforme.
  2. To je lokalna valuta i identificira se s projektom Soullib. Stoga se može nazvati Soullib ili Slib tokenom ovisno o kontekstualnoj terminološkoj upotrebi.
  3. Također služi kao ekonomska odredba za poticanje i poticanje sudionika na održavanje ekosustava. Također se može koristiti kao nagrada za doprinos poboljšanju projekta Soullib.
  4. Također vam daje pravo sudjelovanja u nagradama i transakcijama dodijeljenim onima čiji su tokeni uloženi.
  5. Daje vam pravo glasa u anketama i odabira što i koju od opcija tim treba implementirati u anketama. Futuristički, također vam omogućuje da glasate za svog člana Token Boarda.

 

Baza
Mi smo napredna faza poslovne organizacije usmjerena na povezivanje pojedinaca sa sličnim, lukavim poslovnim profesionalcima i veteranima u svim područjima. Soullib pozornica je ovdje da ponudi značajan stupanj ljudske korespondencije Fokusirajući se na pojedince kojima je potrebno uho za slušanje, a također je i okupljanje na kojem se može razgovarati na zajedničkoj razini svaki dan.

Vizija i misija
Oslobađanje svijeta koji prelazi iz melankolije korištenjem Dacha blockchaina koji upravlja lokalnim područjem. Soullibova ekstremna misija je podići teret života ili težinu svijeta stvaranjem odgovarajuće faze koja im dodatno omogućuje da entuzijastično pokažu solidarnost u borbi protiv životnih poteškoća

Projekt dopušta Soullibeesima da se potajno obraćaju dobro darovitim Soulliberima, dijeleći njihove poteškoće i susrete bez osuđivanja, osuđivanja ili klevete. Nakon toga, dijeljenjem suštinski značajnih rasprava, nečije srce se oslobađa, animira i pokreće. Osjećaju da im se obraća pozornost i da ih se razumije. Nakon toga, stvaranje ležernog stava da se nastavi živjeti, bez obzira na uvjete ili probleme, ali uz beznačajan i razuman trošak. To je ono što projekt SOULLIB planira postići kroz svoj Slib novčić za Soullibees. Ovo je Soullib način, koji uključuje 'podizanje životne težine' kroz razumne i nepristrane rasprave.

 

Te su rasprave planirane u utilitarnom dijagramu kako bi se razumjela trenutna situacija s obzirom na iskustvo klijenata i, osim toga, prednosti tokenizacije Soullib novca. To je decentralizirana aplikacija koja omogućuje neograničene mjere rasprave za Soullibees. To također čini prisutnost novčanih pogodnosti važnim za Slib token koji je autorsko pravo projekta Soullib. Nakon toga, Soullib je decentraliziran, baziran na posebnom sustavu prilagodljivosti, tokeniziran sa Slibom kao svojim kriptografskim novcem, te koristi blockchain strukturu.

Tokenomika
Dio tokena Soullib je primarna preuređena riječ o tome kako će tokeni biti raspršeni unutar zadatka. Ovaj dizajn odobrava i čini jednostavan, jasan i respektabilan raspored označavanja imovine.
Ukupna zaliha: 10.000.000.000 Slib.
 

Cirkulacija Soullib tokena
- Tim 10%
Soullib tima pripada 10% kompletne simboličke dionice.
- Rezervirano 33%
33% tokena Soullib dodjeljuje se kao vlasništvo tvrtke.
- Razvoj zajednice 10%
10% se dodjeljuje za predanost poboljšanju zajednice kao što su Airdrops, Bounty, Memes i to je samo vrh ledenog brijega.
- Prodaja od 25%
Javnim ugovorom će se upravljati putem Initial Dex Offering Platform (IDO) i prodat će se iznos od 25% cjelokupne ponude.
- Rani ulagač/Partnerstvo 8%
Soullib ranim ulagačima i partnerima dodjeljuje se 8% tokena dovršenih zadataka za svoje početne odgovornosti.
- Osnivač 5%

Osnivač projekta Soullib zadatku izdvaja 5% svih simboličnih zadataka.
- Savjetnici 2%
Svi uključeni savjetnici zadataka dio su distribuirane apsolutne simbolične zalihe od 2%.
- 7% likvidnosti Dostupan
će aranžman likvidnosti od 7% za dosljedne razmjene.

 

ZA VIŠE INFORMACIJA PROVJERITE ISPOD LINKOVA:

Web stranica:  https://www.mysoullib.com
Bijela knjiga:  https://mysoullib.com/wp-content/uploads/2021/10/Whitepaper.pdf
Twitter:  https://twitter.com/soullibofficial
Telegram grupa:  https: //t.me/soullibofficial
Telegram kanal:  https://t.me/soullibann
Instagram:. https://instagram.com/soullibofficial
Medium:  https://medium.com/@soullibofficial

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Aryasatya Radhitya
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2688240
Telegram Korisničko ime: @AryasatyaRadhitya
Adresa novčanika: 0xF0816e581E18bbD5d162cE232CE1141f477A203e

Tidak ada komentar:

Posting Komentar